Hoe kies je haarextensies

Als het gaat om het groeien, knippen en aanpassen van je eigen haar, is een van de grootste obstakels waar je ooit tegenaan gelopen bent, wat te doen als je haar slecht geknipt is en je moet wachten tot het is uitgegroeid en zichzelf heeft hersteld. Wachten is niet langer een probleem als het gaat om de voordelen van het investeren in haar extensions. Haarextensies stellen mensen in staat om de dikte, stijl, samen met de lengte van hun haar te veranderen zonder de lange wachttijd tussen de knipbeurten. Dit artikel zal mensen die geïnteresseerd zijn in het proberen van een haarverlenging  precies helpen hoe ze extensies voor hun haar kunnen kiezen.

Wat zijn haarextensies?

Technisch zijn er veel verschillende soorten extensies voor haar, maar in het algemeen haar extensies zijn sloten van synthetische of werkelijke haar samen geweven in kleine sloten of de werkelijke wefts. Een lok is een kleine hoeveelheid haar gegroepeerd, terwijl een inslag is een lange strook van haar alle verbonden door de top in een rechte platte rij.

De eerste sleutel tot het vinden van haarextensies is om precies te beslissen wat je wilt op basis van je eigen huidige haar lengte, volheid, en textuur.

Eerst zullen we precies behandelen wie niet moet gebruiken hair extensions. Als het gaat om haar extensies die niet chirurgisch worden toegepast, maar eigenlijk genaaid in het haar mensen die hun haar te behandelen met kleuren of van plan zijn om hun haar te kleuren mag niet als ze hebben of van plan zijn om extensies te hebben als de meeste extensies zijn al zeer zwaar chemisch verwerkt en kan worden onbevredigend beschadigd of zelfs afbreken wanneer blootgesteld aan meer chemicaliën zoals kleurstoffen.

Weinig moeite

Als u niet van plan bent om uw haar te behandelen dan haar extensies kan eigenlijk perfect voor je. Eerst wil je extensies die je eigen haarkleur zal perfect passen vinden als niemand wil dragen extensies die eigenlijk niet mengen met hun eigen haar waardoor het feit dat ze dragen extensies flauw tot zeer duidelijk. Vervolgens wilt u precies wat voor soort textuur die u nodig hebt om uw eigen haar textuur overeenkomen beslissen, bijvoorbeeld als je haar is fijn en dun wil je extensies die ook fijn en dun, als je haar golvend of krullend moet je extensies die zijn gevormd in dezelfde manor.

De soorten

Er zijn een paar verschillende soorten extensies voor haar die kunnen worden gekocht, als je kunt veroorloven dure extensies het beste type om in te investeren zou iets dat bekend staat als virgin extensies die meestal worden verkocht door Duitse importeurs. Het probleem met maagdelijke extensies is dat in Amerika de extensies moeten worden gekookt en verwerkt om de wettelijke eisen passeren om de extensies te verkopen dus niet langer waardoor ze maagdelijke extensies.

Een goed alternatief voor maagdelijke extensies, maar zijn niet vrij van chemische verwerking zijn Europese extensies, maar zorg ervoor niet te verwarren Europees haar voor Europese kwaliteit extensies die zijn eigenlijk niet zo goed kwaliteit als de Europese zelf. Dit type van extensie is veel sterker en duurt veel langer dan andere soorten extensies niet met inbegrip van de maagd.

Tot slot

De synthetische extensies zijn in feite goed voor oneven gekleurde onnatuurlijk haar als je het niet erg de onnatuurlijke extensies kijken. U zult meestal niet vinden kleuren zoals blauw, roze, rood, en meer zonder te gaan met synthetische kwaliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.